جستجو
تماس با ما
همه دسته بندی ها
    منو بسته
    بازگشت به همه

    نحوه پرورش گیاه بنفشه آفریقایی

    نحوه پرورش گیاه بنفشه آفریقایی

    پرورش گیاه بنفشه آفریقایی در آپارتمان بسیار کار ساده ای است. این گیاه را می توان در رده آن دسته از گیاهان زیبا و با گلبرگ های جذاب قرار داد که در راسته نعناسانان و تیره جسنریان خود را معرفی می کند. علاوه بر آپارتمان شما درون باغچه هم می توانید از این گیاه فوق العاده برای پرورش استفاده کنید. ما در ادامه شما را نحوه پرورش این گیاه خارق‌العاده بیشتر آشنا می کنیم.

    آبیاری گیاه بنفشه آفریقایی

    پرورش گیاه بنفشه آفریقایی همان طور که گفتیم چندان سخت نیست، اما باید در آبیاری این گیاه بسیار حساسیت به خرج دهید، به این دلیل که ریشه این گیاه به شدت به رطوبت حساسیت نشان می دهد. به جزء ریشه شما بهتر است گلبرگ ها را نیز همچنین حساس در نظر بگیرید، پس به هیچ عنوان به اسپری کردن برگ ها نباید تمایل نشان دهید. شما قبل از آبیاری بهتر است، رطوبت خاک را چک کنید.  حتی به یاد داشته باشید که آبیاری بیش از حد به تشکیل آفتی به نام قارچ نیز منجر خواهد شد.

    دمای مورد نیاز گیاه بنفشه آفریقایی

    هر گیاهی به دمای متفاوتی برای پرورش نیاز دارد. برای پرورش گیاه بنفشه آفریقایی شما باید دمایی 18 تا 26 درجه سانتی گراد را مناسب بدانید. دمای کمتر از 18 درجه سانتی گراد قدرت و توانایی رشد گیاه را با اختلال رو به رو می کند. دمای بالای 26 درجه سانتی گراد هم به سوختگی برگ های این گیاه می انجامد.

    نور مورد نیاز گیاه بنفشه آفریقایی

    برای پرورش گیاه بنفشه آفریقایی لازم نیست به دنبال نور مستقیم خورشید باشید؛ چرا که نور پشت پنجره و غیر مستقیم بهترین گزینه است. نوردهی باید به شکلی باشد که به صورت معتدل بتوان از آن استفاده کرد. نور زیاد به سوختگی برگ ها اشاره می کند و نور بسیار کم، توانایی گیاه را برای گلدهی کاهش می دهد. به همین دلیل که در فضای آپارتمان می تواند رشد خوبی را تجربه کند؛ زیرا با نور لامپ فلورسنت سفید زنگ سازگاری بالایی دارد.

    خاک مناسب گیاه بنفشه آفریقایی

    خاک مناسب برای پرورش گیاه بنفشه آفریقایی می تواند ترکیب خاک برگ و پرلیت باشد. زهکشی بالای خاک، جزء ویژگی های اصلی خاک این گیاه محبوب است. خاکی که قابلیت زهکشی بالایی دارد، می تواند به سادگی رطوبت را از خود عبور دهد. مواد مغذی و آلی خاک نیز به رشد و گلدهی هرچه بیشتر گیاه بنفشه آفریقایی کمک می کند. همچنین تنها از گلدانی استفاده کنید که دارای سوراخ در قسمت پایینی خود است تا آب اضافی خارج گردد.

    کوددهی گیاه بنفشه آفریقایی

    برای پرورش گیاه بنفشه آفریقایی شما به ترکیب نیتروژن+پتاسیم+فسفر نیاز دارید تا بتوانید از یک کود محلول در آب مناسب استفاده کنید. برای گلدهی هرچه قدرتمندتر نیز بهتر است از فسفر بیشتری در ترکیب کود استفاده کنید. کود می تواند مواد مغذی خاک را برای رشد گیاه تأمین کند. هرچه قدر کود گیاه مناسب تر باشد، شما با رشد قابل قبول تری رو به رو خواهید شد.

    روش های تکثیر گیاه بنفشه آفریقایی

    روش قلمه زنی بهترین روش در هنگام نگهداری و پرورش گیاه بنفشه آفریقایی است. وسط گیاه را در نظر بگیرید و چند برگ از آن را با احتیاط جدا کنید و به صورت اریب ساقه را برش بزنید. اندازه 3 الی 4 سانتی متر برای در نظر گرفتن ساقه مناسب است. بعد از برش زدن در گلدان هایی که خاک آن حاوی 60 % پرلیت و 40 % پیت ماس بکارید. استفاده از پاجوش برای قلمه زنی نیز یک راهکار بسیار ساده است.

    آفات و بیماری های گیاه بنفشه آفریقایی

    آبیاری از بالا و همچنین غبارپاشی در افتاب باعث بروز لکه های قهوه ای رنگ بر روی برگ های این گیاه و کم رنگ شدن برگ ها می شود و زمانی که برگ ها خشک و دچار خمیدگی می شوند بهتر است بدانید که گیاه به آبیاری نیاز دارد.

    زمانی که آبیاری بیش از اندازه باشد، با پوسیدگی گل و برگ ها در پرورش گیاه بنفشه آفریقایی رو به رو خواهید شد. زمانی که گیاه را با برگ هایی بسیار ریز ولی فراوان مشاهده می کنید، قطعاً باید به تعویض گلدان با گلدانی بزرگتر بیندیشید. برگ های رنگ پریده گیاه، به خاطر نیاز به کود و یا وجود نور بسیار زیاد به وجود می آید. موادی که به عنوان براق کننده شیمیایی مورد استفاده قرار می دهید باعث سیاه شدن برگ ها می شود که باید به جای مواد شیمیایی از برس نرم اختصاصی استفاده کنید. خاطر نشان می کنم که کوددهی بیش از حد و شور بودن خاک همگی باعث خشکی حاشیه و نوک برگ های این گیاه می شوند.

    سخن پایانی

    هر آنچه به پرورش گیاه بنفشه آفریقایی مربوط بود را برای شما مطرح کرده ایم. در حال حاضر پرورش گیاهان آپارتمانی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است؛ زیرا می توانید جلوه و جذابیتی خاص را به فضای آپارتمان و دکوراسیون شما هدیه دهد. به همین دلیل بهتر است با نحوه پرورش هر نوع گیاهی آشنایی کامل داشته باشید.

    نظرات
    درج نظر بستن