اکثر افراد در مورد گیاهان آپارتمانی و سایر گیاهان نگرش خوبی دارند. گیاهان، موجودات زنده و دوست داشتنی هستند که حال و هوای هر مکانی را تغییر می دهند و آرامش را به فضا می بخشند. اما نکته مهم این است که باید توجه شود که برای چه مکانی گیاهان را می خواهیم؟ و چه گیاهانی را انتخاب کنیم که شرایط نگهداری آن راحت تر بوده و در عین حال زیباتر از گیاهان دیگر نیز باشد. گیاهان زیادی وجود دارند که نگهداری از آنها آسان است و می توان از آنها در خانه استفاده کرد و زیبایی منحصر به فردی نیز دارند. گیاه پتوس گیاهی زیبا و منحصر به فرد است که در بسیاری از خانه ها یافت می شود. بنابراین اگر این گیاه را در مکانی دارید، باید از آن به خوبی مراقبت کرده و یا اگر تصمیم به خرید گیاه دارید، بهتر است با روش نگهداری آن آشنا شوید. در این مقاله اطلاعات کاملی در مورد گیاه پتوس ارائه کرده ایم، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
پتوس یا پوتوس، گیاهی بومی جزایر سلیمان از خانواده گل شیپوریان می باشد. گیاه پتوس گیاهی است که به راحتی رشد و نمو می کند و با این ویژگی بسیار محبوب است. هر شاخه پتوس به حدود 5 متر می رسد و به راحتی می توانید با شاخه ها موقعیت خود را شکل دهید. فقط فضا برای رشد آن ها تعیین کنید. از ویژگی های ظاهری آن می توان به دوام بالا، جذابیت، زیبایی و سازگاری با محیط زیست اشاره کرد. این گیاه قدرت پاک کنندگی بسیار بالایی دارد که برای پاکسازی محل از کثیفی بسیار مفید است. همچنین رطوبت هوا را افزایش می دهد و دی اکسید کربن را می گیرد و به اکسیژن تبدیل می کند. اگر شما هم جزو کسانی هستید که عاشق گیاهان هستید اما گل ها و گیاهان خانه تان بعد از مدتی آسیب می بینند، به شما توصیه می کنیم گیاه پتوس حتما امتحان کنید. پتوس ها انواع مختلفی دارند و اغلب از نظر رنگ برگها متفاوت هستند. برخی کاملا سبز و برخی به غیر از سبز در رنگ های سفید، کرم، زرد و طلایی موجود هستند!
هر گیاه با ویژگی هایی که دارد شرایط نگهداری خاص خود را از نظر نور، گرما، آبیاری، خاک، کود و ... دارد. موارد زیر شرایط نگهداری پتوس را بیان می کند:
آبیاری زیاد برای پتوس ها خوب نیست زیرا خاک خیس را دوست ندارند و باعث پوسیدگی ریشه می شود. همچنین لکه ها نیز به تدریج روی برگ ها ظاهر می شوند. بهتر است اجازه دهید آب موجود در خاک کاملا خشک شود و سپس آن را دوباره پر کنید. از روی برگ ها هم می توان فهمید که زمان آبیاری است یا خیر، زیرا اگر برگ ها به آب نیاز داشته باشند، حالت افتاده می گیرند.
این گیاه به خاک ساده اما غنی بسنده می کند اما اگر خاک کمی سمی شود، پتوس علاقه بیشتری نشان می دهد.
دمای مورد علاقه گیاه پتوس دمای معمولی اتاق است. اما در کل پتوس در دمای حداقل 15 و حداقل 30 درجه سانتیگراد به خوبی رشد می کند!
این گیاه چون آب زیادی دوست ندارد رطوبت زیاد دوست ندارد و نیازش به رطوبت متوسط است. با استفاده از بخور می توانید رطوبت مناسبی برای گیاهان فراهم کنید. اگر گیاه به خوبی آبیاری شود، برگ ها بزرگتر از حد معمول رشد می کنند.
گیاهان داخل خانه به کود نیاز دارند زیرا پس از مدتی مواد مغذی موجود در خاک از بین می رود. بهترین زمان کاشت این گیاه اوایل فروردین تا اواخر آبان و کود مناسب این گیاه (کود مخصوص پتوس یا کود گیاهان داخل خانه) است که بهتر است هر دو هفته یکبار انجام شود.
گیاه پتوس مانند بسیاری از گیاهان دیگر می تواند بیماری های مختلفی داشته باشد که در زیر به سه نوع آن می پردازیم:
همانطور که گفته شد، گیاهان آپارتمانی زیادی وجود دارند که می توانید در خانه نگهداری کنید و از آنها لذت ببرید و با آنها وقت بگذرانید. اما نکته اصلی این است که نگهداری از گیاهان آسان باشد و در عین حال زیبایی و راحتی را به مکان ببخشد. پتوس گیاهی است که تمام شرایط لازم را دارد و برای خانه هایی که صاحبان آن به گیاهان علاقه مند هستند اما زمان زیادی برای محافظت از گیاهان ندارند، خوب است. گیاه پتوس با رشد سریع خود می تواند به عنوان یک عنصر تزئینی اضافی از گیاهان برای خانه و فضای شما در نظر گرفته شود و گوشه و کنار خانه و دیوارها را کاملا پر کند! امیدواریم با خواندن این مقاله توانسته باشیم به خوبی شما را در نگهداری پتوس راهنمایی کنیم.